Cooking with passion


Experience authentic Italian cooking and slow food recipes that have been developed and handed down over generations in Dominichina Peleri's cantina in Ponte a Serraglio, Bagni di Lucca.

More...
You are here: Hovedside

Det er deilig å være norsk i Italia!Velkommen til vår norske hovedside. Inntil videre er det kun denne siden som er tilgjengelig på norsk.

Med noen få unntak vil resten av innholdet kun være på engelsk, men dersom det er noe som er uklart er det bare å ta kontakt så svarer vi deg og gir deg all nødvendig informasjon på norsk.

Kontaktinformasjon

Litt om Mia dolce Toscana

Vi formidler feriehus/-leiligheter  og  arrangerer turistaktiviteter i Toskana regionen med fokus på Lucca provinsen der du finner de fleste av våre hus/-leiligheter.

Enten du er ute etter et renovert farmhouse med svømmebasseng eller en liten, romantisk leilighet med utsikt over landsbyens piazza er det vår oppgave å hjelpe deg i din leting etter det idéelle feriested.

La oss hjelpe deg

Hvis du sender oss en forespørsel vil vi gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med å finne stedet du leter etter.


Vil vil vanligvis svare deg innen 4 timer.

Bagni di Lucca


Opplev autentisk landsbyliv i denne sjarmerende fjellkommunen ved foten av de appeninske alpene. Bagni di Lucca består av 3 sentra; La Villa, Ponte a Serraglio og Fornoli og er omslynget av små landsbyer og hamlets ("frazione") på begge sider av Lima elven som deler det frodige dalføret i to.

La Villa ligger 20 km fra middelalderbyen Lucca, som er hovedstaden i priovinsen, og er et sentralt utgangspunkt for severdigheter som naturreservatet Orrido di Botri, Versiliakysten og Cinque Terre, samt kultursentra som Firenze, Pisa og Siena. De storslåtte Garfagnana fjellene ligger bare en knapp halvtime unna og byr på utallige naturopplevelser, rik historie og arkitektoniske perler.